Alimente necesare:
- 1 ceașcă orez
- 1 ceașcă porumb congelat
- 2 cești mazăre congelată
- 2 cepe potrivite
- 2 morcovi potriviți
- 2 rădăcini pătrunjel
- 2 linguri ulei de măsline
- verdeață (verdeață a la Provence)
Timp de preparare: 1/2 h
Mod de preparare:
1 litru de apă se pune la fiert cu 1 linguriță sare de mare și două linguri de ulei. Când apa fierbe, se adaugă pe rând ceapa tăiată mărunt, pătrunjelul, morcovii, porumbul, mazărea și orezul.
Se lasă să fiarbă împreună cam 20 minute.
La sfârșit se adaugă verdeața.
Număr porții: 4
Costul aproximativ per porție: 2,25 lei
Informații nutriționale per porție:
calorii 11% din necesarul zilnic
proteine 16%
carbohidrați 13%
vit. A 119%
K 10%
C 62%
acid folic 25%
calciu 6%
fe 15%
Mn 37%
colesterol 0%
Mg 15%
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu